Η Συνταγή της ευτυχίας με απλά βήματα (Μέρος 2)

   Η Ευτυχία είναι επιλογή (Μέρος 2)

2. Δε μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα με το ίδιο μυαλό που το δημιούργησε!

Μα εγώ δε δημιούργησα ΤΙΠΟΤΑ μόνα τους έρχονται αυτά τα προβλήματα , μόνα τους σας λέω! Αφού ούτε καν μου είχε περάσει από το νου πως γίνετε να το δημιουργήσω ? Και εκεί πάλι για μια ακόμα φορά μπερδεύτηκα….Και τι γίνετε όταν μπερδεύεσαι ? ……Πάντα κάτι μαθαίνεις στο τέλος ! Τότε λοιπόν ήταν που έμαθα τελικά τι εστί πρόβλημα …..Εκεί που κάθεσαι αμέριμνος ξαφνικά τσουυυπ εμφανίζεται από το πουθενά κάτι που σε χαλάει , σε θυμώνει , σε ξεβολεύει και σε γενικές γραμμές σου δυσκολεύει τη ζωή τότε αυτό το ονομάζεται πρόβλημα! Σωστά ??? Κάπως έτσι δε γίνετε?? Το μυαλό σου βάζει την ταμπέλα ότι αυτό που ζεις είναι πρόβλημα άρα αυτό σημαίνει ότι το δημιουργεί!!

Λοιπόν ετοιμαστείτε να αλλάξετε οπτική γωνία και να πάτε από το πλάι και να το δείτε αλλιώς! Εκεί που κάθεσαι  αμέριμνος  τσουυυπ εμφανίζεται από το πουθενά κάτι που σε χαλάει , σε θυμώνει , σε ξεβολεύει και σε γενικές γραμμές σου δυσκολεύει τη ζωή τότε εσύ πολύ απλά δε του βάζεις καμία ταμπέλα και πολύ απλά το δέχεσαι σαν μια ανατροπή που απλά δεν ήταν μέσα στα σχέδια σου.  Δηλαδή πολύ απλά ρυθμίζεις το μυαλό και τη σκέψη σου σε μία συχνότητα διαφορετική όπου στην ουσία ΔΕΝ βλέπεις πρόβλημα παρά μόνο μια διαφορετική εξέλιξη που δεν την περίμενες!

Σας μπέρδεψα??

Μα τυχαία λένε Το πιο ωραίο ρητό το «κάθε εμπόδιο για καλό» διότι μέσα από όλα τα δύσκολα που θεωρούμε προβλήματα πάντα κάτι καλό εμφανίζεται και ποτέ δε βγαίνουμε από αυτά οι ίδιοι πάντα κάτι μαθαίνουμε!  Είμαι σίγουρη ότι θα μου πείτε ότι όλα αυτά είναι θεωρίες και η πράξη είναι διαφορετική και είμαι επίσης σίγουρη ότι έχετε πολλά επιχειρήματα να με πείσετε ότι το πρόβλημα σας είναι σημαντικό και σοβαρό και ΔΕΝ ΕΧΕΙ λύση και απλά θα ταλαιπωριέστε μια ζωή διότι φταίει το ζαβό το ριζικό σας και η ζωή που σας μισεί και όλα τα συναφή!

Και εγώ πολύ απλά θα τα δεχτώ όλα αυτά και θα σας κάνω ΜΙΑ ερώτηση  « Το να το σκέφτεστε συνέχεια και να αγχώνεστε  βοηθάει καθόλου στη λύση του?» η απάντηση είναι σίγουρα ΟΧΙ!

Διότι αν δεν έχετε λεφτά το να μιζεριάζετε , να αγχώνεστε και να αισθάνεστε χάλια σας βοηθάει να αποκτήσετε ή να πάθετε έλκος?

Αν ο άντρας σας , σας σπάει το νευρικό σας σύστημα το να σκέφτεστε ότι είναι ένα γαϊδούρι και μισό και όχι μόνο δε σας βοηθάει αλλά σας πρήζει κιόλας θα τον κάνει να ξεγαιδουροποιηθεί και να γίνει ο καλύτερος υποδειγματικός σύζυγος  έβερ??

Αν τα παιδιά σας είναι δύσκολα , γκρινιάρικα και δεν κοιμούνται το να το αναπαράγεται και να το λέτε συνέχεια θα τα κάνει να γίνουν αγγελούδια ??

Αν υποφέρετε από κάποια αρρώστια η κάποιος αγαπημένος σας το να κλαίτε και να οδύρεστε για το κακό που σας βρήκε θα βοηθήσει στη θεραπεία??

Φαντάζομαι καταλαβαίνετε ότι η λίστα είναι ατελείωτη και θεωρώ ότι οποιαδήποτε εξέλιξη (όχι πρόβλημα) υπάρχει στη ζωή σας διαφορετική από την αναμενόμενη  μπορεί πολύ απλά να θεωρηθεί μια φάση που θα περάσει!

Αλλάζω το μυαλό μου σήμερα κιόλας:

–          Δοκιμάστε να αλλάξετε την ταμπέλα και από πρόβλημα να το λέμε διαφορετική εξέλιξη που χρειάζεται λύση .

–          Αν οι αρνητικές σκέψεις δε λένε να ξεκατσικωθούν από το μυαλό σας πατήστε το delete – Η μέθοδος Silva Μind Control δίνει αυτή την πρακτική λύση σε κάθε αρνητική σκέψη απλά πείτε Ακύρωση Τώρα!

–          Βγείτε από την αδράνεια και σηκωθείτε από τον καναπέ της γκρίνιας και Μεταμορφωθείτε σε άνθρωπο της δράσης και βρείτε λύσεις. Γράψτε την διαφορετική εξέλιξη και από κάτω κάντε μία λίστα με τις λύσεις που σκέφτεστε ! Αν δε σας έρχεται τίποτα ψάξτε στο ίντερνετ (μη γελάσετε πολύς κόσμος υπάρχει που έχει την ίδια «εξέλιξη» στη ζωή του).

–          Δοκιμάστε μία λύση τη φορά ΠΑΝΤΑ με ανοιχτό μυαλό! ΜΗΝ τα παρατήσετε με την πρώτη δώστε στη λύση σας μια ευκαιρία ! Αν δεν τα καταφέρετε ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ δοκιμάστε κάτι άλλο!

–          Χαλαρώστε !!!!!!! Ένα ήρεμο μυαλό βρίσκει περισσότερες και πιο σωστές λύσεις!!! Είχα διαβάσει κάποτε ότι το μυαλό μας είναι σαν την θάλασσα και η λύση είναι μία πετρούλα – Όταν η πετρούλα πέσει σε φουρτουνιασμένη θάλασσα θα την πάρει χαμπάρι κανείς????

Περιμένω να μου γράψετε τις ιστορίες επιτυχίας σας που είμαι σίγουρη ότι θα έχετε πολλές!!!!!

   Σας στέλνω Όλη μου η θετική ενέργεια !!!

      Εύη

Για να δείτε το Πρώτο μέρος πατήστε ΕΔΩ και για το τρίτο μέρος πατήστε ΕΔΩ

Advertisements

One thought on “Η Συνταγή της ευτυχίας με απλά βήματα (Μέρος 2)

  1. Pingback: Προσελκύστε αυτά που θέλετε!!!! | evitaboheme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s