Η Συνταγή της ευτυχίας με απλά βήματα!!

                                     Η Ευτυχία είναι επιλογή!! (Μέρος 1)

Ναι …ναι καλά καταλάβατε δε φταίει ούτε η μάνα σας που δε σας καταλαβαίνει, ούτε η πεθερά σας που σας σπάει τα νεύρα, ούτε ο άντρας που κάνει τα δικά του , ούτε το αφεντικό σας που σας εκμεταλλεύεται διότι για όλα αυτά εσείς έχετε επιλέξει να θυμώσετε, να χαλαστείτε και  στη τελική να ΜΗΝ είστε όσο ευτυχισμένοι θέλετε!

Όταν διάβασα για πρώτη φορά ότι φταίω εγώ,  νευρίασα διότι μπορούσα να βρω εκατομμύρια λόγους που αποδείκνυε το ότι όλοι οι υπόλοιποι εκτός εμού της ιδίας  φταίνε για την ευτυχία τη δικιά μου……Χμμμμ Μα αφού είναι δικιά μου….εκεί μπερδεύτηκα!

Αφού λοιπόν μπερδεύτηκα αποφάσισα να ανοίξω το μυαλό μου και αισίως πάτησα πάνω στο πρώτο σκαλί προς την ευτυχία!!

  1. 1.       Για να αλλάξετε τη ζωή σας πρέπει να αλλάξετε τη σκέψη σας!!

Αχ  λέει και να χαμε ένα κουμπί και να το πατούσαμε τσακ και να ήμασταν χαρούμενοι και να ζήσουμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα! Έκπληξηηηηη!!!!  Αυτό το κουμπί υπάρχει και το χετε όλοι και σε μεγάλη αφθονία και λέγετε……….ΣΚΕΨΗ !!!

Δόξα το Θεό το κεφάλι μας ξεχειλίζει από σκέψεις και είναι ασταμάτητες αλλά ΟΧΙ ανεξέλεγκτες ! Σταματήστε για λίγο και σκεφτείτε την πραγματικότητα που ζείτε …..μετά σκεφτείτε τι σκέψεις κάνετε, είμαι σίγουρη ότι συμπίπτουν! Θα με ρωτήσετε τώρα ότι καλά όλα στη θεωρία …στη πράξη ?? Το ότι ζω με ένα ορθολογιστή που καταλαβαίνει μόνο ότι υπάρχει σε μαθηματική πράξη με έχει κάνει να αναλύω το κάθε τι πρακτικά!

Οπότε θα σας προτείνω μερικά βήματα που ακλούθησα και ακολουθώ για την αναζήτηση της ευτυχίας μου και εύχομαι να τα κάνουμε μαζί, να μοιραστούμε τα υπέροχα αποτελέσματα μας και να αλληλοϋποστηριχτούμε σε αυτό το μονοπάτι!

α) Επικεντρωθείτε σε αυτά που κατά ακρίβεια ΘΕΛΕΤΕ  και όχι σε αυτά που ΔΕΝ  θέλετε.

Αν για παράδειγμα έχετε χάσει τη δουλειά σας συγκεντρώστε την σκέψη -ΟΧΙ στην ανεργία – αλλά στη δουλειά. Σκεφτείτε ότι έχετε δουλεία , έχετε αφθονία χρημάτων, οραματιστείτε την καινούρια τέλεια δουλεία σας , ξυπνήστε το πρωί σαν να πηγαίνετε, γράψτε σε ένα χαρτί όλα αυτά που έχει η καινούρια σας δουλεία και σας αρέσουν!! Στο βιβλίο της η Louise Hay , Μεταμορφώστε τη ζωή σας έχει μια υπέροχη θετική δήλωση για τη δουλεία θα μοιραστώ ένα κομμάτι μαζί σας

«Είμαι απόλυτα ανοιχτός και δεκτικός για μια θαυμάσια νέα θέση , μια θέση στην οποία θα μπορέσω να αναπτύξω το ταλέντο και τις ικανότητες μου! Δουλεύω σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον με ανθρώπους που αγαπώ,  και με αγαπούν, με σέβονται και αμείβομαι εξαιρετικά»

Καταλάβατε? Κάπως έτσι δημιουργήστε τις δικές σας θετικές δηλώσεις για κάθε τι που σας απασχολεί και ΘΕΛΕΤΕ στη ζωή σας και διατυπώστε το ΠΑΝΤΑ θετικά!!!

Σας Φιλω

Εύη

Για να δείτε το Δεύτερο μέρος πατήστε ΕΔΩ και για το τρίτο μέρος πατήστε ΕΔΩ

Advertisements

2 thoughts on “Η Συνταγή της ευτυχίας με απλά βήματα!!

  1. Pingback: Η Συνταγή της ευτυχίας με απλά βήματα (Μέρος 2) | evitaboheme

  2. Pingback: Προσελκύστε αυτά που θέλετε!!!! | evitaboheme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s